Organisatie advies

Duurzame inzetbaarheidb8c6d8b429daeb1e8a17211cf5cd9407

Organisaties zijn gebaat bij optimale prestaties. Dit vraagt medewerkers die fit zijn. Toegewijd en klaar om iedere keer opnieuw te leveren, duurzaam inzetbaar. Een werkzaam leven lang. Om deze prestatie mogelijk te maken is het belangrijk middelen aan te reiken. Kennis, vaardigheden maar ook begeleiding om in conditie te blijven. Fysiek en mentaal.

In mijn loopbaan heb ik in verschillende functies gewerkt. Hierbij was de overeenkomst altijd dat het werk was op het snijvlak van mens, organisatie en verandering. Als adviseur personeel&organisatie of als projectleider gericht op organisatieverandering. Als teamleider vanuit een coachende rol. Deze ervaring neem ik mee. 

Gezondheidsmanagement en organisatieadvies

Gezondheidsmanagement is in een organisatie een middel om focus en samenhang aan te brengen op allerlei interventies die gericht zijn op het fysiek en mentaal gezond houden van medewerkers. Bij het ontwikkelen en implementeren van gezondheidsmanagement kan externe expertise welkom zijn. Bij mij kun je terecht voor organisatie advies gespecialiseerd in gezondheidsmanagement. Ik kijk er naar uit samen te werken om topprestaties in de organisatie mogelijk te maken.